3-месечната Матилда Ицхак Финци е най-коментираното бебе у нас още преди

...
3-месечната Матилда Ицхак Финци е най-коментираното бебе у нас още преди
Коментари Харесай

Първа СНИМКА на бебето на Ицко Финци, актьорът се видял в чудо с 3-месечната Матилда

3-месечната Матилда Ицхак Финци е най-коментираното бебе у нас още преди появяването си на бял свят, написа " Уикенд ". Късното бащинство на звездата от „ Преброяване на дивите зайци” разбуни духовете освен в артгилдията, само че и в цялата страна. Появата на дребната Матилда обаче се отразявало благотворно на 84-годишния й баща Ицко Финци. Той тотално се преобразил. Въпреки достолепната си възраст, именитият артист с удоволствие сменял памперси и приспивал с детски песнички бебето.

Ицко хранел дребната Матилда, която отказвала да суче, преобличал я и я разхождал измежду природата. Известният и с музикалните си заложби създател постоянно й свирел детски песнички с цигулката за „ Лека нощ”. След раждането на щерка си, Лиза и Ицко избягали с бебето от шумотевица на столицата в годечкото село Гинци.

Театралното семейство напряко отишло на място, а локалните им предложили няколко парцела на безценица. От всички предложения Ицко и Лиза се спрели на едноетажна къщурка за 4000 евро. Актьорът, който е пенсионер от 20 години, възнамерявал да отскача до столицата единствено, когато има някакви задължения. През останалото време фамилията му щяло да се радва на цялостна идилия на село.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР